fly like an eagle

Som sagt dom här dagarna jag inte har skrivit har det inte hänt så mycket. Igår var iaf Salih & Hannah förbi här hemma hos mig och vi kollade på Män som hatar kvinnor jag tyckte den var långtråkig! :P mot kvällen mötte jag och Hannah Bella,Naser & George :) kom hem vid fyra.

Aa juste glömde nämna att jag har färgat håret.. snälla fråga inte hur det ser ut.. shit blev kallad pippi idag fan :( haha. Men det fixar vi till med toning ;) är inte på bästa humöret just nu heller.. tänker mycket hur jag ska göra med skolan mamma snacka nyss med mig och säger att dom snart kommer kicka ut mig.. skitkul att man för höra det för andra gången. Vill verkligen inte gå om ett år IGEN men ändå så lurar jag mig själv menar att jag vet att jag är såå skoltrött. Ena veckan kan jag gå på alla lektioner och andra veckan inte vara i skolan på hela veckan.. så jaa mötet blir nästa vecka. Hoppa av lr gå kvar?

Nä nu ska jag försöka dra bort mina leggings som typ har fastnat i mitt sår på mitt knä som jag haltar runt med .. fett äckligt HAHA :S duscha ut med sopporna och sen ut .. chau sålänge ;)

fuck off


Kommentarer
Postat av: Hannah

jag stödjer dig i vad du än beslutar dig för <3

2009-11-19 @ 18:51:15
URL: http://whitepearlsblackoceans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0