amor bonito

Fredag;  Jea kvällen spenderade vi vid dagiset i hallunda vid en park, ( hiink ) haha ingen annanstans att vara.  Jag,Bella,Nathalie & Alle och flera killar från klassen var där. Det var roligt. Efter ett tag taggade alla till donken.
Efter det taggade jag för att mötta natta som tydligen hade gått hem och bytt om, vi satt vid borg med Gabi,Stefan,Axel,Drago & flera. Jag och Natta gick o mötte Umut vid bussen<3, vi gick tilblaka snackade, var roligt innan en horunge kom och det bara blev problem.. har aldrig vart så rädd för umut kan jag säga :P både jag & natta höll typ på att tjura flera försökte lugna ner oss. JEA nu lämnar vi det.. Gick tillbaka till Fittja med Umut & Axel.

Lördag; vaknade upp hos pappa, senare åt kvällen åkte jag till norsborg till Natta, var även ute med Hassan,Roho,Milan,Marko,Yusuf,Max. lite efter kom Umut & hans kusin Denisz.
Ja,Natta,Umut&denisz var ute ett tag vid brunna,lämnade sedan hem natta o gick tillbaka till fittja.

Söndag; vaknade upp hos pappa igen ;P var helt seeg hela daagen somnade om vid 5-tiden till sju. Gick sedan ut med Umut <3 gick tillbaka till pappa igen var hemma vid halv tolv ;P

Kom hem för ett tag sen från skolan, åkte med Tyare & Alex :D.Alltså allt här hemma är fucked up, vi håller på göra nya golv i alla rum.
Kommer nog sova hos pappa ett tag haha , ska göra hål i tungan imorgon o mamma får inte veta ;D men kommer säga ändå sen när det är läkt då kan hon fan inte klaga om infektioner :P
Tyare & Valeria ska med mig in till stan efter skolan, och Valeria ska kanske göra ögonbryns-piercing ;D (a) alltså är redan nervös haha, men alla säger att det går snabbt och att det inte gör ont. Har sett på flera youtube klipp också och ingen verkar få ont.
haha yaaa skriver imorgon hur det gick då, önska mig luck ;D <33


Ella es la sencasion del bloque

Nathalie var här för en stund sen , hahaah jag gjorde min supersoppa :D förra gången hon var här hade jag gjort
Pasta,tomatsås,ägg & hambrugare HAHAHA, hon dog menmen , brukar itne vara dålig på mat faktiskt mvg i hemkunskap mönnen =D Umut fick även tag i låten lalalal :D
Ikväll blir det hinkisminkish i eriksberg (; ska diska nu och sen börja fixa mig, vi ska röka VP med Hassan o några till, ska även möta Bella sen , ska även möta JC vi sju-tiden ,pöss ;D

OBS! Nathalie luktar tå-bira & hon ska äta kräftor ida, hämta klänypor =)


stor öga :P

HAHAhelt nyvken, liknar min faster grovt :|

såklart så ska man tappa örhängena under fest

närmare lala ...



mäster-kocken ;P


min bebiiis :]

jag ska stimulera dig ;D

Igår var jag ute med Nathalie & umut i stort sätt hela kvällen, det var roliigt<3
Vaknade upp idag med värsta hostan, orkade inte gå till skolan. & Tyare skulle inte heller haha helt utan att veta om det ..
Alltså dom här lååååtarnaa tröttnar man inte på, men baisz hittar inte den första någonstans att ladda ner :/ ..
Ikväll blir det utekväll med tjejjerna:] ska till pappa i fittja först lämna lite kläder och så, har nämligen tänkt på att börja bo hos honom varannan vecka, så en vecka hos mamma en hos pappa :].
Skriver senare , puss



de la ghetto ft. randy sencasion del bloque



Mario - Stuttering

TÅÅRSK ! hahaha

Igår ; Igår efter skolan vid 1 halv två tidenså kom Karen till Liljeholmen (: <3 vi åkte in till stan kollade runt och allting, tog spårv. till liljeholmen igen. Köpte choklad & godis haha tjocka oss. Efter åkte vi in till Slussen där vi mötte Amal & Emla, åkte därifrån hem till Emla där vi kollade på Sex And The City och åt massa chips o godis igen , haha riktig tjockis dag. Det var trevligt ;) var hemma vid kvart över åtta tiden.
Åt mat hemma -.- haha snacka om att jag var mätt, men ändå så klagade jag ute att jag var hungrig xD när man slog på min mage var det sådär eko vilket betyder att min mage är tom! =P Nathalie var hemma hos mig en stund, sedan gick vi ut till Naser & Patrik. Vi satt ett tag och snackade efter en stund gick Patrik hem då kom Bella & Alle. vi var ute tills elva =) <3

Kom hem från skolan för ett tag sen , hahahaha som muppas jag Tyare & Valeria sitter kvar i skolan fast vi typ blev utslängda :P vi hade svenska men vi visste intenär vi började så vi satt i sofforna längst ner i huset.. sen kommer vår svenska lärare ; Jaha här sitter ni och latar er. hahaha alla vi skrattar L ; är det något att skratta åt? haha va ska vi göra gråta eller? LALALAAL sen började hon skälla ut och skiit mycket :P som vanligt ' detblir ett samtal hem till era föräldar' .. sen vi sitter sådär fortfarande kvar som muppar. så kommer hon, ' kan ni komma in på mitt rum' vi ba nehj :P men vi gick ändå. Sen börja hon babbla igeen så sitter Tyare & typ asgarvar o då börjar jag o valeria också, haha riktiga snorungar vi är alltså.. hon ba UT MED EER JAG VILL INTE SNACKA MER MED ER  , hahaa och hon som är tyares o min mentor:P aj ajaj.. aja men det löser siig hon sa också att vi har en saftig frånvaro från hennes lektioner.. undra varför öööh.
Åkte med Tyare & Alex det va ruliigt som vanlig =D
Nu sitter jag häär o lyssnar på musiiik har nyss städat o allt.. ska äta lite sen drar jag ut med Nathalie =) skulle även ut med Bella & Hannah ikväll (;


Edona,Tyare & jag på mässa

i en bil HAHA

ute daag me natta <3

 

WEET WILLY !

Igår var jag typ i stort sätt ute hela dagen med Nathalie (: , och senare var vi ute en stund med Nezer. Mycket skratt som vanligt :P

IDAG slutade vi 11.20 , jag Tyare,Valeria & Edona stannade kvar och åt maat fihfan! :P Sedan åkte jag & Tyare hem till mig, myycket skratt me min sumo & vi åt godiiiisz & gjörde popcorn haha =b vi kollade på skräckfilm.
Kom nyss hem från att ha lämnat henne vid t-bana i Hallunda (; Träffade även Markuus på vägen. Om en stund ska jag dra till Nathalie & senare ska jag typ ut med Umut<3 ska försöka klämma in en liten tid med Bella om det går också x)


HAHA mina super strumpor

Min lilla chinese giirl ^^

flipp :P

noooo pitcuuure

21 sep.

Fredag ;  slutade klockan vid tre tiden , gick med Paulina & Tyare till T-bana i liljeholmen och där var Bella :)  Så jag Bella & Tyare åkte in till stan. Hon skulle träffa sin papi & Bella skulle gå runt och kolla så jag följde med henne.
Senare mot kvällen åkte jag och Hannah till alby för att träffa Lucho, senare mötte vi Miguel vi var ute. Sedan gick jag och Hannah från Alby haha , don't worry be happy (; . Miichelia kommer även hit imorgon med Orre  :D

Lördag;
Vaknade upp vid 2 tiden, var helt död :P , Bella Sado ( Miichelia som jag ska börja skriva nu ) kom hit till Hallunda vid sex tiden ungefär, Jag & Hanna gick och mötte henne & orre :) , vi gick sedan till donken för att äta. Senare drog vi till Eriksberg och hade vår egen lilla fest haha ;P Det var roligt :D vi var där ungefär till 10 tiden. Men vid kvart i nio så följde jag med Miichelia & Orre till bussen. Mötte även min Lilla Gulliga Sumobrottare Tyare där :D vi snackade länge dom andra blev lack på mig x). Efter allt gick vi till donken igen haha , altså jag Bella,Hannah,Soffi & Fia.. igen :P efter drog vi till Alby ett tag, senare hem. Kom hem vid ungefär halv tre tiden.

Jag har också fastnat för Amar azul's låtar .. asså dör haha 

 


De tre chilenarna & ryss-albanen (;

8)


Miichelia <3



                                      

Viva Chile Mierda ;D <3

Haha börjar fan tröttna på blogg, skriver bara vad jag gör. INTRESSANT liksom .. inte:P har vart så jävla morgontrött hela veckan alltså fast jag sovit i tid..
yää igår var jag iaf ute med Naat, mötte Bella Å även Nezer ute , ruuliiit :D. Hhjälpte henne med läxa sen gick vi ut och tog en liten promeniix x).
Hahah ida i skolan vi fakka uuur, chiles nationaldag fan! =D HAHA jag Tyare Paulina & Nicole  vi fakka ur och råka bränna lite utav Tyare's hår (a) haha hennes lugg blev tunn förlåt gumman :'D du kan få lite av mitt gamla löshår :P <3suug att det är på en torsdag och inte en fredag, vadå det skulle bli fiesta ;)  Dona fylle även år igår :)<3 hon skulle typ ha 'fest' imorgon också i bredäng hemma hos henne.. buhu jag har skit mycket planer för imorgon vet inte vad jag ska göra allltså :P kanske sover över hos Naat i Järfälla =O första gången haha.
Har också fått fråga om ja vill följa med på Latinofest men nää (;





Syster & ja muppar oss ;p



 haha lite omgjord ba liteeeeeee ;P


Papiiiii är bästast (; <3



någon gammal bild .


pöss





Seegiiis

lördags;  FF- hemma hos mig haha eller bara mammafritt :P.. var hemma tills typ kvällen tror ja eller skitsamma haha det var fest hemma hos miig, jag Hannah och Naat förfestade innan alla andra kom, blev lite för mycket för mig -.- vet inte ens vilka som var hemma hos mig typ xD .spenderade resten av kvällen på toan o i mitt rum haha helt däckad :P Men det var ruligt endå (a) mot kvällen gick jag med Umut & Deniz till Fittja till papi (:

söndags; vaknade upp hos pappa gick direkt hem för att städa, Naat kom och hjälpte till<3 hahaa mycket skratt också. Päti & Nezer kom en stund också men var inne på mitt rum mådde inte så bra:P.. Sedan tillbaka till pappa igen sen hem till Norsboooorg. Var ute med Bella Alle & Rimon en stund, sen hem till Hannah (:

LÄGGER IN BIIILDER SEN SKA UUT NUU PUSS PÅ POTO <3

Det hjälpte ..


Torsdag/Fredag

Torsdags; Jag och Hannah åkte till Alby hem till Miguel var där någon timma, sen gick vi ut på promenad, vi hade typ ångest haha men det stannar bara mellan oss nanan :P och den kom räddningen haha.. jäää det var roligt kom hem vid 1 tiden.


Fredags; Gick inte till skolan, hade inte ork så var hemma. Vaknade upp sådär fixa mig för att gå ut med Naat <3 vi hade direkt inget att göra  så vi åkte till Skärholmen för tjockisen ville ha bullar xP, gick runt lite där så åkte vi till Hallunda. Mötte Richard och Tommy  på kebaben satt en stund med dom (:. Efter mötte vi Hannah & gick hem till mig. draag haha. Efter ett tag kom Eldin, Päti & någon till. det va erulit.
Senare kom Umut.. <3




Första gången det var fint i Hallunda på kvällen :P
Nathalie&Jag, suddig haha undra varför (a)


du ligger där nere

Har just gjort klart min uppsats om Röda Korset..
ska ut med Hannah om ett tag för tröst! :P, ska dsucha fixa mig&allt känner för det idag gick som en fucking luffare till skolan -.- .Får se vad vi hittar på liksom, skrivare senare<3



i kissed a girl and i liked it




Ahi como quisiera en este instante abrazarte
Y mil canciones al oido cantarte
A tu vida muchas rosas regalarle
Es que tu me enamorastee

Es que tu eres el lucero que gia mi vida
Si no te tengo en mi cancion no existe melodia
Tu me haces falta baby de noche y de dia
Sin tu inspiración no existiria esta poesia

7&8:e sep

Igår gick jag ut med Nathalie vi gick runt sådär tog det lungt mest som vanligt mycket skratt :P Hon skulle till stan men orkade inte följa med hade bestämt att ja skulle ut me Bella, mötte henne i borg & sedan kom Alle & Rimon dit :A . Satt mest och snackade. Kom hem viiid 10 tiden och somnade tidigt ;R

Idag efter skolan åkte jag också till paaapi (: snackade och åt mat med min farmor haha .. sedan åkte jag hem fick vänta på bussen i 30 min -.- men som tur snackade med Tyare i tel så det gick snabbt :P
Nu ee ja hemma och kör mat haha eller bara lägga i ungen sen klart :a senare ska jag ut med Umuuut ;P
ajaa höörs senaaree puss på rumpaa <3


Möhöhöö gjorde me bliir åt mkt :P


knas haha får inte visas stor (:


min fot är svullen fast det kanske inte syns -.-


Pappa är bääst =)


trööki


klockren , haha eller hur var de


naat


100 myggbett -.-

Fredag; aa som sagt var ute med Fia Firat & Hannah (: roligt det var länge sen. Chill kväll, vi åkte till Alby med Jacob och Päti för att hämta en sak, sedan åkte vi tillbaka och hade det roligt i Hallunda, sedan gick jag och Firat hem till Hannah, haha :D vi sna´ckade mest och så.

Lördag; Igår vaknade jag runt ett tiden, sedan åkte jag till Fittja för att ta bussen till Södertälje. Bella Sado kom och mötte mig i s-tälje centrum, sedan tog vi bussen som gick hem till henne , dit kom även Mari =D. Sedan gick vi o köpte godis o så och gick till dagiset och sen kom några tjejer dit kommer inte ihåg vad dom hette:P vi satt och snackade mest ;p. Värsta myggbetten jag fick därifrån  :| skojar inte.. lite senare åkte vi till centrum var på donken och sen ett café. Det var roligt att träffa Bella :) <3
Jag missade bussen så Ziad erbjöd sig att skjutsa mig till Hallunda eftersom han skulle åka förbi där och vidare till 'Stockholm' :P som dom i södertälje säger haha ..
aa åkte vill borgskolan där vi mötte bella och var ute ett tag sen gick jag hem, kom hem vid halv elva tiden.
 
Idag; vaknade upp vid halv två och har städat mitt rum, nu bra sitter jag och tar det lungt eftersom min fot äär fuckad och skit svullen haha :P .. senare ska jag ut med Nathalie <3

  
 Bild på Tyare också, haha snodde från hennes mobil (a)

mihiihhi =D

idaaag har jag inte vart i skolan nanana :D sköönt . Vart hos mormor sådär.
aja ikväll ska jag iaf ut med Hanna Fia & Firat (: det var länge sen liksååm.
sen lite senare ska jag möt upp Bella från hennes jobb.
juuste min näs piercing som jag hade, har jag tagit bort och sen är skit ful ;D hahaha värsta hålet skojar inte ...
och imorgon ska jag även till s-tälje till Bella Sado =D<33

eskuula

sitter i skolan och väntar på att matte B ska sluta :p ..
själv går man i A ;D

aja igåår åkte jag till Fittja och träffade Umut (: <3 vi var ute skulle röka vp men det var inte lätt -.-

3 sep

Snackade nyss med Tyare i tel men det avbröts för hon åkte genom tunneln, haha har fan missat mkt idag i skolan haha värsta grejerna som har hänt alltså =D.. och plus missade typ viktigaste lektionen ^^ men tar hjälp från någon :P
aa juste ha bestämmt mig att ta bort näspiercigen, jag har tröttnat haha bara haft den i typ två veckor :P ajaa ska ha den lite till vill inte få ett stort jävla fet ärr ;p

Diskade,  dammsög, och städade upp lite nyss i mitt rum och ska snart gå ut med sopporna, kolla va duktig jag är. jag är såhär typ en gång i månaden :P
Efter det ska jag typ sova lite.  HÖRS SEN :D<3

8 månader <3

När det är skola och sådär så glömmer man typ bort att skriva xP , iaf gick inte till skolan idag hade tandläkare vid 10 och slutar tre i skolan .. så tyckte inte det var  någon idé xD ..
Kom hem och gjorde värsta maten haha skojar inte man kunde tro att ja skulle få gäster, men det är så när jag har tråkigt jag kan få värsta rycken. Typ börja städa mitt rum vilket jag aldrig brukar göra annars :P. Aa juste har ett myggbett precis i pannan som inte direkt gör det bättre, haha det bara klias :O jag et inte hur man gör för att få bort den :').
Aa hur som helst så är det 8 månader idag med min bästis :A haha eftersom som Umut fastar och inte får göra något något så känns det som vi är bästisar, men bara i lite mindre i en månad (a). <3
Ska till Fittja lite senare till min pappa och sen ut med Umut säkert.


omg snubben kan inte ta kort ;P
 

Aspirante - me tienes que olvidar



Me tienes que olvidar
Lo tienes que entender
Ya no te puedo amar
Estoy amando a otra mujer

Esto lo lamento
Tienes que entender
Las huellas se las
llevó el viento
Pasaron los meses
Y ahora yo estoy más contento
No por tu dolor
Si no por ese sufrimiento
El corazón triste
Ya no estaba ni latiendo
Poco a poco el alma
Estaba ya hasta pereciendo
Gracias a mi dios
Por la mujer que
ahora yo encuentro
Que me levantó
Cuando yo estaba casi muerto
Amor...

helgeeen :P

Fredag; kom hem duschade och allt, för att åka till Huddinge, åkte sedan hem därifrån med Nathalie Richard och Tommy till Norsborg, följde med Nathalie hem och gick sedan till Fittja för att träffa Umut´. Sen gick jga hem till papii x)

Lördag; Åkte in till Stan med Nathalie, vi gick runt och kollade och jag tog hål i naveln :P ahha typiskt att han som tog var fin var tvungen att spela skit cool när jag helst ville skrika :P hha nee skoja men det gjorde iaf inte ont. ( lägger in bild senare :P )  Sen åkte vi till Heron det var något knas med hennes mobil, vi skulle ta bussen hem men tog fel tänkte inte på det tills vi började ut på landet hahaa, aa sen åkte jag till Fittja och lämnade sakerna och gick ut på en gång och åkte och sov hos Bella, det var trevliigt ;) Alle var även där .
 ( tryck på bilden så blir denlite större)

Söndag; vaknade upp hos Bella där även Cristos var :P vi snackade och sen gick jag och Bella till Italienska och åt mat, åkte tillbaka till Fittja sov och sedan tillbaka till Hallunda, men gick ut promenad med Hanna (: <3 och sedan hem och soov, det var min helg liksom x) <3


RSS 2.0