thank god is friday


skratta eller gråta?

Klippet är taget av Josefin Crafoords blogg

 
HAHAHA seriöst?! Att man ens lägger ut en sån här video på sin egna blogg.. så jävla pinsamt. Själv skulle jag aldrig lägga ut någon video på mig som jag står och snackar i skulle bara känna mig som ett fån.. Håller med Josefin Crafoord i hennes blogg, hon låter som ett marsvin när hon säger '' mm! mm!'' låter som min syrras lilla bebis marsvin här hemma..

i got my angel now

Var ganska upptagen som senaste dagarna.. haha spelar fett upptagen.. nä men inte haft ork för data för det börjar bli ganska uttjatat faktiskt. Idag är det redan onsdag ;o .. kanske nästan som att det var fredag igår. Tycker det är skönt att dagarna går så snabbt. Igår var jag iaf ute och gick en och en haltimme ute.. haha från början gick jag lyssna på musik mådde bra sådär, varenda person jag gick förbi hälsa :s är det något man gör eller? Hah tydligen..sen såg jag en lapp på ett träd var ba tvungen att kolla inte ofta man ser lappar i skogen lixsom, så stog det att det fanns såndär Pumba i skogen som hade fått massa barn ;O haha inte lika skönt att gå då! Vart jag än gick kändes det som att den fanns i närheten blev fett nojjig började typ springa till slut. Fan gör man om man stöter på en sån där stor gris men horn, kastar stenar på dom? vet inte ens om dom äter kött.. haha helt löjlig jag låter men ajaa det var iaf nice :) kom hem och duschade och åkte vidare till min gamla skola i Liljeholmen där jag träffade mina älsklingar Tyare,Valeria,Nikole & Paulina. Saknar att vara med dom så mycket! ;( därifrån åkte jag till Papi och var där resten under kvällen.


Idag vaknade jag vid nio, men gick sms att vi började halv två idag och bara hade en lektion. tycker de är ganska onödigt... :P så gick inte xD haha iaf imorse skulle jag gå handla lite bröd och sån åt min farmor i Fittja, kommer in i affären och RAMLAR! Fanns en vattenpöl därinne som jag inte såg och när jag väl ställt mig upp och gått en liten bit gick jag in i en hylla! Alltsåå guud va dom kolla jag försökte spela med och skratta liksom men folk trodde fan jag var full eller något.. så blev förföljd typ hela min tid inne i butiken... haha Tyare & Valeria vet att det är alltid något sånt här som händer mig.. ALLTID. Nu sitter jag iaf hemma i norsborg, lyssnar på musik och sjunger till älskar att göra det :) ska in till duschen snart och tillbaka lite senare till Fittja,får se vad jag gör under tiden. Besitos!

Juste vet vad jag vill ha för tatto med, det är på två ställen har inte bestämt mig än vart. Vill inte säga vart för vill inte att folk ska ha samma som mig xP

it's friday bitches, let's get fucked up


Idag började jag min riktiga skoldag på frisör linjen, alltså åh det känns så rätt! Gjorde inte så mycket idag gick igenom flera papper, och sedan gjorde curles haha något sånt i håret :D de tog sin lilla tid :) stog och lyssnade på musik och så skit skönt.. börjar halv ett på måndagar woho! haha. Ska över till Hannah vid nio ska nog dra in och bada ett tag nu.. sen får vi se vad som händer. Besitos!

   

tillbaka till förorten haha

Som sagt igår var jag och några tjejkompisar i Slagsta och grilla :) riktigt ,mysigt men kallt! Drack med Bella haha.. HUR som helst haha idag har man valt att gå från Liljeholmen Stadsmission Gymnasie skola omvårdnad till st:Botvids gymnasium frisör HAHA! :D Var där imorse hälsade redan på många så det var inte alls sådär pinsamt eller nervöst att gå dit man känner sig typ hemma. Var med Katti,America & Andrea ett tag. Snackade också med Syl i skolan och dom kommer ringa mig senare under dagen, hoppas bara man kommer in det fanns bara en plats kvar!

OBS: Jag kom iiiiiin lalala! :D



tröttis

Har svårt att gilla nya låtar.. men den här har satts sig


te amo

Så trött man blir efter att ha vart i skolan.. är inte van med tiderna måste börja vänja om mig. Iaf två onödiga skoldagar hittills hört allt dehär förra året så känns så onödigt! -.- Efter skolan gick iaf jag,Nikole,Valeria & Tyare till donken och beställde tillsammans 26 cheeseburgare xD haha åt fyra var såå mätt orkade inte ens gå upp och hämta vatten.. på vägen hem mötte jag Bella & Ranya var med de typ 10 min sen rullade jag hem och däcka. Imorgon blir det lite grill i Slagsta tror jag hört att det ska bli fint väder ( äntligen ?! ) börjar fan kännas som höst :(


Kim kardashian is blond, tycker hon liknar lite Jennifer lopez

:S ?!!


Carpe diem, quam minimum credula postero





Inte skrivit på flera dagar har utnyttjat de sista dagarna eftersom jag började skolan idag. Så roligt att träffa alla kompisar igen! Och gillar min klass jätte mycket med många nya ansikten också :) tror inte jag kommer att byta skola för jag trivs så bra där, men då måste jag verkligen kämpa.

Sov hos Hannah inatt iaf, vi var ett gäng ute igår och drack och hade roligt. Haha lite varning på mig där. Sov minst två timmar inatt innan jag åkte till skolan, haha kände mig nästan fortfarande lite drunkie när jag vaknade. Vaknade för en stund sen är fortfarande sjuk :/ var det ganska länge nu vägra bli frisk.. skulle träffat x idag också men orkar verkligen inte. Nu ska jag snart dra och duscha och ligga kolla på film.
Besitos

There's one thing that i've done to you ..

                                                   


Blev inget Slagsta igår. Mötte upp Bella & Ranya, därifrån till Hallunda och mötte Aram & Hans kompis. Mötte även Zeynel länge sen jag såg honom :) lite senare mot kvällen gick vi mot Miche. Roho,Salih,Asia,Philip & Markus va där. Vi satt och drack lite haha om ni läser det här förlååt! Vi ljög att vi bara drack läsk. Hans moster kollade in genom fönstret så jag och B fick stress och sprang ut till bänkarna. Ännu senare kom Andy,Sebbe,Gabbe,Mathi,Gabi,Vlado och flera till som jag inte kommer ihåg :P mitt huvud stog inte precis stilla då haha. Stog också och prata med Tomek ett tag :) när jag somnat till ute vid bänkarna (?) kommer inte ihåg själv.. så var alla bara jag och Sebbe kvar. Gabbe kom lite senare med. Vi satt ute tills fem på morgnen sen taggade vi hem.

Vaknade upp vid nio idag hosta som fan, så jävla ont i mina lungor har lite svårt att andas med får leta upp jävla astmamedicinen.. skulle egentligen spelat fotboll och tränat lite idag men så blir det inte såklart.. är bara så jävla sur och jag vet inte vad just nu.. ska gå lägga mig i soffan och dricka té .. Besitos

And I'ma still do my thing even if it is not whit you


Sitter hemma just nu och är sjuk skitkul ! :) haha men det stoppar mig fortfarande inte för att göra de jag brukar göra. Ikväll blir det krök i Slagsta iaf , galet länge sen jag drack! Sen jag kom från Spanien typ haha, men gjort framsteg under sommaren har det i stort sätt vart varje dag.. idag goodie. Vill inte göra kompisar besvikna heller. Aap nu kommer snart lilla kussen över ska passa honom, mer huvudvärk än vad jag redan har. Haha besitos


live,love,laugh

Igår spenderade jag hela dagen på grönan. Åkte in dit med Karen :) <3 där vi mötte Bella,Gerre,Frida,Ranya,Jaime,Felix & Seba. Galet rolig kväll alltså! :D På vägen hem mötte jag också Aram på tåget. Gick hem till Miche där Roho,Philip och fem stycken till som jag inte kommer ihåg namnet på :$ iaf trevligt. Kom hem vid halv fem tiden imorse.

Idag skulle jag taggat till Latinofesten i Gubbängen, men orkar verkligen inte. Så ska dra till Miche nu där hans kusin är Milos,Roho,Pepe. Det blir krök höhö! :) skriver ett inlägg lite senare


säg shoooo :D

Tjenispenishar inte skrivit på länge eftersom jag har haft fullt upp inte haft tid att sitta vid datorn :) och så har jag vart i spanien en hel vecka. Kom hem igår och gick nästan ut direkt med massa folk :) det var trevligt hade saknat alla så mycket! Sov över hos Hannah, vid fyra tiden kom också Sebbe :) skriver mer senare och laddar upp bilder när jag har tid! Nu till bio med Bella & Ranya och kolla på baksmällan :)
Besitos


RSS 2.0