25 - juli

Idag sov jag typ ingenting, firade mamma med frukost på sängen och presenter :P.. sen åt vi lite mat sådär, inget spc. sen åkte jag till pappa lämna alla mina saker, sen var jag iväg till Bella vi skulle träffa Sadde & Ziad. Innan det gick vi till Hanna och sa lite snabt sådär hejdå , kommer sakna dig honey! vi åkte till Heron och sat på ett café snackade och hade det trevligt. Åkte även en snabbis till Mc'donals för dem skulle äta. Sedan lämnade vi av Bella på parkeringen , haha kunde fan inte släppa henne vi började fan gråta, har inte var utan henne än mer en än vecka i hela 13 åår. Så det var jobbigt haha känndes som vi aldrig skulle ses mer fan. Kommer sakna dig galert min val och våra skratt <3 =D dom skjutsade hem mig till Fittja, Ziad hade köpt perfekta presenten till mig från Grekland :a men det behöver jag inte nämna =D , haah svårt att säga hejdå till dom också.
Sitter och väntar nu på att taxi ska komma vid 3 tiden , tre och en halv timme kvar.
Och sen är det iväg till Arlanda =D !
ska försöka sova lite, eftersom jag nästan inte sov någonting inatt för tänkte så mycket, det brukar bli så =P.
ska kolla på lite film sen kolla att jag har allt med mig och liknande.

AJAAA VI höööööööörs ha det så är tillbaka den 17/8 =) <333


Juli - 24

Igår gick jag hem till Bella, sedan gick vi till Borgskolan för att träffa Markus,Roho,Hassan & Jocke för vi skulle lämna över vattenpipan =) .. sen gick jag och Bella till Matnära för att köpa en sak :P eller jag hhaha , sen gick vi till dagiset brevid och satt och snacka lite. Mewn vi behövde gå  på toa så vi gick hem till bella =P informatioon asså, skojar inte värsta porrtidningarna Bella ha på toa, sådär fotbolls spelare haha :D
Sedan gick vi tillbaka till dagiset och där var Dani,Fia,Hanna,Markus,Roho,Fredrik,Bella & jaag (:
måste säga vad som hände!!!
Jag skulle kicka igång vattenpipan , och preciis när jag drog in från slangen så kom det en TRESTJÄRT i min mun ! :O HAHA, ja började skrika som fan och rysa , uusssh =D
jaa det var mysig kväll.

Sen kom den svåra biten... skulle träffa Umut sista dagen vi skulle ses tills den 17 aug. Det var så svåååååårt =/ men vi hade det roliigt endå, han fick mig att skratta<3 började gråta kan jag säga faktiskt ,ååååh bara tänka på det nu vill jag också faktiskt .<3 kommer tänka på oss den 3:e! <33

Idag har jag vaknat sent , känns som dagen är förstörd somvanliigt =( ,satt på balkongen ett tag , men asså pallar inte =| haha fucker's åker endå tills Portugal imorgon natt , så kan pressa däääär lalla =P gaah känns helt overkligt alltså.
Idag ska jag till Skärholmen med min syster, blir inte stan tror jag =/ ..
och sen ska jag hämta Bella från jobbet, sen skulle jag typ vara med henne och sådär.
Imorgon ska jag typ bara vara hemma , min mami fyller år. Och sen åker jag till min pappa i Fittja , ska vänta tills klockan tre då taxi'n kommer..
Så mitt sista inlägg blir imorgon dååååra =P haha sakna mig inte för mycket (a) nä skojja..

men aja hareee braaa hörs imorgon eller lite senare ikväll pöss pöss =D <3


Han som esnoooreungeeh =D <3

Juli - 23

Somnade på balkongen igen i hängmattan =D i ungefär en timme i solen , vakna av att ja var så varm.
Har nyss duschat och haft Jordgubbs-ansiktsmask, jag ville nästan äta upp den :D
Ska torka håret och platta det, och sätta i Rolf :D men om det syns för mycket att det inte är samma färg så skiter vi i deeet =P
Ska iväg till Bella sen och hämta henne från jobbet ( Mc'donalds ) lite senare hoppas ja på att gå sola solarium , har en polett kvar och vill andvända den innan Portugal så man itne ser ut som en hel blekfis när man går på stranden haha x) fast det börjar ju fan bli bra väder häär, baisz bara för man ska åka ifrån från det dåliga -.-
Ska bara säga att jag ska till Stan imorgon , och ska även Träffa Bella Sado däääär!! =D <33

   

1. hade tråkiigt
2. samam där=P
3. Bella Sado (: <3


juli - 23

Igår efter ha ätit frukost och så, kom min moster och mamma som kom från doktorn. satt och pratade med dom ett tag.
sen somnade jag på balkonen i solen , fett skönt :P
sedan så gick jag in och duschade och fixade mig. Och gick för att möta Hanna (: vi gick runt lite i Hallunda sen gick vi
till Mc'donalds, efter det så var vi ute ett tag med Rimon! =) sen gick vi hem till Hanna en snabbis och begav oss sedan ut igen :D vi gick promenad till Norsborg och bara satt och hängde först, sedan mötte vi JC & otrevliga Yasin haha =)
vi var ute med dom ett tag sen gick hem det fanns inte så mycket att göra =P .
När jag kom hem gick jag och la mig och somnade nästan direkt, låg och kolla på animal planet x)

Idag vaknade jag vid nio  ;o låg i sängen tills halv elva försökte somna om men det gick inte det var för varmt i rummet , haha inte konstigt liksom jag sover med vintertäcke året runt :P!
har ätit frukost och så, ska sola lite på balkongen i hängmattan x) skulle också åka till Skärholmen idag med Hanna, ska köpa något till mamma hon fyller år på fredag! Men får se om jag inte åker imorgon istället eftersom det är så fint väder, MEEEEN ingen aning just nu xP Och lite senare ska jag även vara med Nathalie, det var länge sen vi sågs.
Och vid tio tiden ska jag ut med Umut<3 , det blir sista gången jag ser honom innan jag åker , that's suuuuucks
jeaaaa så är det med det , återkommer senare liksom.. puss på rumpaah <3


Juli - 22

alåååååw (=
efter duschadet och så igår så gick jag till Hannna & dit kom även Bella <3. Vi hade det väldigt trevligt :D MEN ( det som händer hos Hanna stannar hos hanna (6) ) Bella gick  hem lite tidigare, då hade vi typ inget att göra. Så vi gick ut i behov av en sak :P men visst hade någon .. och så gick vi promenad till Nosborg, där jag somade tre gånger på ett däck xD haha..
efter det så satt vi vid en bänk och bestämmde oss för att gå hem, vi var trötta (a).

Vaknade först upp vid halv tio idag! :O Hanna din jävel säger jag bara haha :P . Men sen somnade jag om tills typ nu eller min syster väckte mig. Ska snart äta frukost och väntar även på att min mamma och moster ska komma från doktorn.. <3
IDAAG har jag inget bestämt än, men ska vara med Umut senare är spikat iaf, eftersom jag åker om tre dagar och han åker på Cup på Torsdag morgon ;/.. gaaah kommer sakna alla så mycket fan, är inte van att vara borta så länge från någon som står mig så nära.

ajjjaa ska dra käka frukost nuu skriver lite senare om ett tag, puss på rumpaaaaan :D <3           


Crossfire - Lady


Juli - 21

Hihi inatt var jag ute med min baaaby (:. kom hem vid tre tiden igen ;P satt i köket hos pappa och åt var skit hungriig faktiskt.
sedan låg jag och kollade på tv och somande vid halv fyra.
Vaknade upp av att pappa skrek ; '' PINTU PINTU VAKNA'' , och om någon väcker mig på fel sätt så får jag dåligaste humöret under dagen xD men kan inte bli sur på min pappa (a) <3.
Sedan gick jag och pappa till Fittja centrum, han skulle till jobbet och jag skulle tillbaka till norsborg.
Så nu sitter jag här och mamma mormor och min syster är hemma hos oss.
Ingen aning om vad som händer idag, ska duscha nu typ och sedan ringa Bella, SAKNAR DIG MIN VAL! :D fast det typ bara var tre dagar sen jag såg henne, men vi har fan setts i stort sätt VARJE DAG under typ, 13 år (?) :O fihfaaan asså.

och nu har jag och pappa även beställt Taxi till Fredag natt klockan 03.00 som kommer och hämta oss i fittja (:
Och även Taxi från Faro ( flygplatsen i Portugal ) som kör oss till det stället vi ska till. gaaah 4 dagar kvar alltså! :D

Ajaa återkommer senare ikväll/natt , puuuusss <3


                                                                                  Hanna&Jag på balen :)

                                                                    

juli - 19-20

Hellloooo (:
igår vaknade jag som vanligt på eftermiddagen.. känndes som dagen blev helt förstörd -.- . duschade och sen gick jag ut och mötte Hanna =) , vi satt ute lite och sen gick vi hem till henne och kolla på film bland annat.
Sen gick jag hem för att hämta kläder för skulle till pappa, och sen gick jag till fittja ;o haha värsta konditionen assååå.
Kom hem umgicks lite me min pappa och syster sedan gick jag ut med Umut<3.
kom hem vid 3-tiden och bestämde mig för att ligga på golvet i badrummet tills klockan typ var fem haha :P liv jag har ..
och jävla mullbull syster tog upp hela sängen det var en av anledningarna för att ja sov på toaletten typ xD men jag vakna upp idag i soffan haaha ingen aning hur om jag kom dit xP.

Nu senare har jag ingen aning om vad jag ska göra, men kommer säkert på något.
en gammal bild på mig och min syster också haha xP




    ajaa ska typ dra till norsborg nu , haaree <3

hahaha!


3 favoriiiiiter!

Gaaaaaah , det här är tre av mina favoriiter dom är så fiina! vill vara en blandning av alla haha ;( (a)

Eva Longoria
  


Jessica Alba
 

Alessandra Ambrosio
 

okänd haha


Juli - 18-19

olaaaaa på eeer =)
var så jävla lat igår orkade inte göra något altlså, vaknade vid halv tre av mamma som dammsög haha -.-
sedan låg jag bara och kollade på film,tills sex ungefär sedan duschade jag och somnade om igen.
Skulle gått ut men hade inte ork och mådde inte så bra ;( .. det var den dagen haha sover typ bort dagarna nu för tiden..

Somnade upp och ner i sängen men alla lampor och tv på mamma ba mår du bra hahah :D. Somnade ungefär vid 6 och vaknade halv tio =| .. så satt och kolla på film och städade lite.

Sitter just nu och äääter sallad med knäckebröd och min favoriiit DRICKA Ramlösa grapefrukt haha, beroende av loka och ramlösa asså. Har bestämt att jag bara ska försöka äta sallad nu i en vecka innan Portugal haha (a) ska till pappa lite senare också =)

vill köpa den gröna, men det känns som man ser hela paketet haha , så den skiter vi i




  ajaa puss <3

vad tycker ni ..


haha, helt seriöst?

                   Det här är inte ens fint.. enligt mig.
    Big girls, you are beautiful      
 tycker inte sånt här är roligt, men han kasnke är stolt över det.. vad vet jag

DEN HÄR TOPPAR HAHAHA !

Juli - 18 tråååååååk !

Har så tråkiiigt just nuuu, och är så pigg! =| alla människor är så tråkiigaaa, just nu iaf (a)
sitter och chattar med den enda sociala Wilfred just nu vi snackar om allt möjligt haha :P ..

Innan midnatt kollade jag och min syrra på Saw som gick på femman, och vid elva satt jag och min syster och kolla på SATC ( sex and the city) haha snacka om pinsamt asså, hon ba '' vad äckliga dom är dom har sex'' , ja ba gumman vänta du bara, den dagen kommer när du själv gör det hon ba neej.. ååh din lilla snorunge <3
och sen satt vi och åt chips,morötter,gurka med dipp och cola ( jag drack faktiskt vatten haha )
mår typ illa nu =/ ..

Tror jag ska lägga mig i sängen och kolla på Bert's fjärt's dagbok nu, haha min syrras film men har så tråkiigt vad ska man göra liksoom,..

ajaa hörrss <3
     såhäär kul hade jag nyss..   

Längtar ..

Åhh! Längtar så mycket tills jag åker till Portugal.. min pappa har sagt att vi ska åka dit ett par gånger, lättare sagt än gjort..
Men nu händer det äntligen! Drar till mina släktingar som jag har där nere i Algarve!
Den 26 Juli åker jag dit, och sedan bilar jag hem, är ungefär hemma vid den 16-17 augusti. Om jag inte hade börjat gymnasiumet den 18:e så skulle jag ha stannat mycket längre ..
VILL DIT NUNUNU! 

                               

Juli - 17

Då börjar man om med bloggen på bytt igen då, haha inte för att jag direkt har användt det innan, men tycker allt annat börja bli så tråkigt..

Idag har jag vart i stan med Bella hon skulle köpa skor till sitt jobb. Och sen så köpte jag en tini-wini-string-bikini haha, jag tyckte det var fin färg när man blir brunare och det är fint när man har så mörkt hår som jag har. Sen köpte jag en Bens And Jerry's glass, som kostade 50 kr som jag itne ens åt halva av -.- ..
HAHA juste måste berätta en sak , jag och Bella satt på t-bana, och glassen hade så stora Brownie bitar i så jag satt och kämpa för att få upp bitarna dom satt fast liksom , och sen tog jag åt så mycket att det skvätte glass på en kille som satt brevid Bella, hahaha  jag kunde inte hålla mig för skratt men det var så pinsamt :D

Just nu sitter jag bara här och lyssnar på musiik, alltså helt seriöst vad vore världen utan musik? =|  Music is my drug!
Och ska väl äta om en stund också, sen blir det väl bara hemma med Mamma & min lille syrra

Puss Sandra

                                                                           Bikini från H&M

                                                                          


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0