snabbis

Sitter hemma hos Hannah just nu. Alex och David var precis förbi. Nu sitter vi här och väntar på hemleverans av vin haha ;) Igår kväll var jag och Alex här hos H och vi kollade på filmen Spun. Skriver mer senare bilder kanske kommer också


Lying is the most fun

Igår blev det gymma med Hannah ett bra tag haha , gosh va svettiga vi blev asso. Chillade i gymmet ett tag med laptop och musik. Jag och H mötte Sidar och var med han ett tag, mot kvällen var vi ute med Alex D, David & Florim. När vi sedan vart med de gick vi liten promenad och snacka lite allt möjligt.

Aa ingen skola idag som vanligt dåra skönt att vakna upp utan ångest att göra något man inte vill ;) ska strax börja fixa mig. Haha sitter och lyssnar på gamla låtar på youtube faktiskt , visste ni att Panic At The Disco var mina idoler en period när dom var som mest kändast. Jag var typ kär i han som sjunger i alla låtar. Som sagt det var ett tag sen.. mina kusiner smittade av sig med sina emo låtar xD  men tycker dom fortfarande är lika goodie ;)


 

 


säg vad ni vill, men jag har valt mitt liv själv

Vaknade upp för ett tag sen haha får skylla mig själv låg och läste '' Om jag kunde drömma '' och jag kunde inte slita mig från boken xD varje gång jag kände igen scenen så tänkte jag på Edward och hans svarta ögon gaaah ^^ kom hem vid halv fyra tiden inatt/morse och somnade vid halv sex.

Tidigare var jag med Hannah hos Amilla där det kändes som att det var typ 20 pers haha, drack öl och umgicks med flera man inte sett så läänge. Har typ hunnit planera min vecka lite också haha. Ska möta flera kompisar man inte har vart & träffat på länge. Och om typ några dagar blir det mina efterlängtade linser!! Och ska så fort som möjligt försöka färga en lite mörkare färg över mitt hår, kan verkligen inte gå runt med luva hela tiden HAHA :P fatta inte hur folk kunde känna igen mig på bio-premiären vi var på.. iaf har ingen aning om vad som händer idag :( men märta fixar alltid nått vettu ;) nä nu ska jag dra och äta MAT!! haha chaau

-Ska skämmta ut mej med en RIKTIG fjortisbild från förr.. herregud -.-




 
Kartellen ft Jacco - Programrebeller ♥



verme

Just nu är Hannah här ,mötte Henne för ett tag sen snackade och gick en liten promenad, gick hem till mig och åt. Nu lyssnar vi på musik och fixar oss sen ut ;)




me matas ..

Vaknade iaf upp nyss med glatt humör som oftas, men idag känns allt så mycket lättare :) blev ingen skola igår, och mot kvällen åkte jag med Hannah,Katie & Cristal för att kolla på New Moon! Jag satt helt insatt i filmen alltså haha och alla kropparna som var med man ba satt med öppen mun nästan! Såååå braaa ni måste se den! Måste börja läsa böckerna :O träffade många igår på premiären i Heron som jag inte mött på länge. Som Josefine,Tyare,Nadja & Sado. Fan vad jag har saknat er alltså :(

Iaf åkte tillbaka till Norsborg med Hannah var ute och tog en promenad själva och snacka om lite allt möjligt, sen hem och sova. Och juste det här med skolan.. tänker inte nämna något om mitt val förän jag har haft mitt möte och det är spikat. Nä nu ska jag iaf sätta mig och ladda ner musik och fixa mig , puss så länge! :)



bjuda på sej själv,right?

Before :

After: pippilotta rullgardina

 


fly like an eagle

Som sagt dom här dagarna jag inte har skrivit har det inte hänt så mycket. Igår var iaf Salih & Hannah förbi här hemma hos mig och vi kollade på Män som hatar kvinnor jag tyckte den var långtråkig! :P mot kvällen mötte jag och Hannah Bella,Naser & George :) kom hem vid fyra.

Aa juste glömde nämna att jag har färgat håret.. snälla fråga inte hur det ser ut.. shit blev kallad pippi idag fan :( haha. Men det fixar vi till med toning ;) är inte på bästa humöret just nu heller.. tänker mycket hur jag ska göra med skolan mamma snacka nyss med mig och säger att dom snart kommer kicka ut mig.. skitkul att man för höra det för andra gången. Vill verkligen inte gå om ett år IGEN men ändå så lurar jag mig själv menar att jag vet att jag är såå skoltrött. Ena veckan kan jag gå på alla lektioner och andra veckan inte vara i skolan på hela veckan.. så jaa mötet blir nästa vecka. Hoppa av lr gå kvar?

Nä nu ska jag försöka dra bort mina leggings som typ har fastnat i mitt sår på mitt knä som jag haltar runt med .. fett äckligt HAHA :S duscha ut med sopporna och sen ut .. chau sålänge ;)

fuck off


Jacco - när mörket faller




heeeeelt

Sitter hemma nu vaknade precis. Skitkul var det igår iaf ;) jag och Hannah kom till Sätra vid nio tiden då mötte Andrzej och Milan upp oss. Gick hem till honom och drack & dit kom två till polacker :) lyckat. Vi sprang som två kärringar runt i Sätra för att försöka hitta bussen, som vi sen såg och typ var tvungna att springa i 200km/h fan HAHA.

När vi var framme gick vi mot brunna och mötte tjockisen Umut & Burak.. som jag typ inte har träffat på typ hm ett halvår ? :P Iaf så kom jag hem vid fem imorse. Juste glömde nämna att jag såg Saw 6 igår haha här snålar vi och kollar filmerna på datan istället ;)

OCH en sak till!! har hittat svarta linser som håller i ett år ''helluluja'' har typ krigat efter svarta linser men dom har bara hållt en månad. Dom blir mina snaaaarta wihuu :D



va säger ni.. är det inte den nya '' Sandra trenden'' haha skojaaaaa ;D


que calor

Lite seg uppdatering i know.. sitter iaf just nu hos pappa med massa gäster. Min pappa har blivit viejo :D grattis på hmm va vare 35-års dagen papi haha saaajk ♥

Iaf i helgen har jag bara umgåtts med kompisar. Igår var jag även med familjen på resturang ( thailändsk ) i stan och efter kollade vi på 2012. Tyckte att den var helt okej.. ganska jobbig för den typ kändes som 5 timmar och plus satt man i minsta biosalongen i stan typ drottninggatan. Kunde inte stäcka på mig och killen brevid mig satt och andades typ i mitt öra kändes det som haha fick nästan utbrott xD har lite klausterfobi eller vad det nu stavas. Det var iaf mysigt :)

Efter stan var det iväg till Hannah där America,Bashar och Nikola var :) umgicks ett tag tills jag på natten taggade hem. Haha börjar typ känna av lite av vinet länge sen man drack faktiskt xD men ikväll ska jag och Hannah iväg till Sätra där Andrzej's kompis är ensam hemma inatt. Får se hur denna kväll slutar ;)


Såhär tycker min pappa om mig ..


:@

Mitter internet knasar just nu! Ååh skit irriterande. Vaknade iaf upp för en stund sen, jävla posten låter som man får bomber i brevlådan blev skit rädd... Gick inte till skolan pga mvärk :/ och är ledig imorgon från skolan med.

Igår iaf var jag och Hannah ute på promenad, när jag fick ryck och drog in henne på tumba bussen xD så vi åkte dit och chillade. Dit kom även America,Miguel,Dangelo & Ante. Så galet länge sen så det var roligt att ses igen. Sen blev det tillbaka till vårt hood. Mot kvällen var jag med Sebbe. Kom hem typ vid halv fyra inatt haha inte bra :P

Jaa som några kanske vet så har jag inte comviq kompis på mobilen, och då är det typ omöjligt att få tag i mej. Men det kommer! :P nu ska jag platta håret och ringa upp Hannah, undrar vart vi hamnar idag då ;)


Döda fiskar följer strömmen, därför kommer mitt hår bli ljusare :)


my block


Vad har alla dessa fyra bilder gemensamt, Hannah? HAHA


i just wanna know

Måste bara berätta en sak som jag är stolt över haha! Igår var jag på promenad med Bella & Ranya. Vi gick från Hallunda->Alby->Fittja->Hallunda+ sprang ett varv på en idrottsplats här i närheten alltså 400 m -> Norsborg till en lång kvällspromenad med Hannah. Alltså fatta! :O har inte tränat på ever! Haha snacka om att jag verkligen kämpade de där 400 m xD så går det om man röker och allt dedär.

Nu sitter jag iaf här hemma och lyssnar på Bone ♥ försov mig till skolan, så nu börjar jag halv två. Känns lite onödigt.. och är ledig på fredag med woho. Sitter här jag skakar på mitt ben.. visste ni att det är ett slags tixs. Hörde det, att skaka det omedvetet är som att det kliar men man inte får klia sig.. så det är svårt. Beror också på att man är stressad.. haha whut vilket jag inte är. Eller jo, Hannah jag vet vad det beror på haha! :O Jaaa det var ju intressant haha :D efter skolan ska jag iaf iväg till eskärholmen men min lilla farmor och farbror och handla.

Hörs besitos


goodas fi dem


Alltså älskar låten! Skriver mer när jag kommer hem ska iväg på middag nu


Let's have a fucked up night

Shaashaa. Orkade upp till skolan.. förstår inte själv hur jag orka. vaknade ungefär 20 min innan jag börja och jag hann! :O hade frisör hela dagen. Och såklart ska det alltid vara något haha jag,Sandra & Katti blev utslängda för att vi spruta vatten på varandra :P men ser det från den ljusa sidan vi fick sluta tidagare hahahah ;)
Kom ett tag sen från Skärholmen där jag var med Hannah & Salih. Köpte present till vännen Amila som fyller år idag, Grattis! Så ikväll blir det party ;D precis ätit shejbab och sitter nu och lyssnar på dunkadunka låtar för att bli riktigt pepp! Nä nu ska jag dra in till duschen och sedan fixa till mig :D trevlig fredagskväll till er andra!


what did you say?

Åherregud inte skrivit på flera dagar. Under höstlovet var det ganska lungt faktiskt. Drack typ bara en gång under lovet good good ;) även vart lite halloween fest hos Hannah med massa folk. Aa iaf orkar inte gå in på detaljer. OCH har också vart i skolan hela veckan! Utan två lektioner men är ganska stolt ändå.. och om jag inte försover mig imorgon :P idag var det såå lång skoldag från 8.15 - 17.00 så är helt död nu. Men druckit tre redbull så känner hur kicken börjar komma. Juste måste även berätta och lite senare ikväll ska jag kolla på '' Twilight '' för första gången HAHA vet jag är helt efter.. blir säkert bestatt av den som alla andra

                           Min , Sandras kattis kylskåp på frisören haha


RSS 2.0