el baile de pescado

baisz, min älskling är helt sönder! ( mobilen ) så undra inte varför jag inte skulle svara på sms -.-' .. men ska försöka fixa en idag står inte ut längre haha.
OCH en jävla kärring på båten när jag o umut satt o drack bara ryckte ifrån oss våran dricka , haha ja höll i den men fett stark kvinna:O hon ba börja snaka på finska. man vart tvuuuungen att köpa i baren vettu :] hon kunde väl fan säga det då! sen min faster gick o mucka lite me dom ;D ååt buffé frukost, haha tror aldrii umut sett mig äta så mycket :| själv åt han typ ba tre mackor, meeh hallå d buffé? HAHA han sa tillome till mig attt sluta äta ;[<3
Annars var det jävligt kul alltså, kom hem igår vid åtta tiden ;) tog tyvär inga bilder det blev lite hinder sådär, för mkt hink (a) ÄÄÄÄÄÄH aaaa.
När jag kom hem var min mammas kåmpis hund här som vi ska passa i två veckor, hon är sååå sööt! lägger in bilder lite senare min syrra snodde min kamera för att ta bilder på henne när hon langar värsta poserna haha skitfula :P
Igår var jag även ute me natta vi snackade o var även me Bashar (: O de var en person som störde mig så jävla mkt igår! fetaste luften jag var så jävla nära att smälla till skojar inte..
Under de senaste dagarna har jag vart med Miichelia ,Bella & Rimon <3 Förrigår var även ja o Rimon & sola i Apollo eller var det hette nu igen i Hornstull, skit bra! Brände mig typ på ögonlocken :O HAHA skojar inte!

Sitter här nuråå och äter sallad, jag ska gå ner fem kilo elelr lite mer har jag bestämt( JAG LOVAR ), ställ er aldriig på våg :O hade gått upp 1 kilo HAHA. men faktiskt trodde jag skulle väga mer =O
AA JUSTE det är fucking halloween idag :D men har inga planer haha fett synd :/..


Alltså är så avundsjuk på henne! kolla hur fin hon är :O .. vill ha ungefär sån hårfärg som hon har på andra bilden också!

 
Cassie


29 oktober

Sitter häär, vaknade tio helt själv. Har börjat vaknat tidigt på sistionde, noooo -.- sen kan jag inte somna om..
Aa har precis ätit äcklig frukost, hatar att äta på morgonen mår bara illa då. Ska senare iväg till Alby med Natta för ska ta hål i näsan ( igen ) :P har fått ett ärr eftersom det inte var helt läkt, så ska täcka det ärret genom att ta ett nytt x) 50 kr ändå snåålar inte :P
Idag åker Natta på kryssning och kommer hem imorgon, och jag åker imorgon men bara över dagen, med Umut & familjen  <3
Igår åkte jag till skärholmen för att träffa Karen.<3 VI gick runt och kollade i affärer,åt på donken & fikade även senare. Natta kom dit också, det var roligt :) <3

26: Min ääälskliing fyllde åår :D 16 åår nu <3







vet att ni också tänker snuskiigt! =O


vill ha!

jag vill ta en till piercing, i tragus :P tycker det är skit fint. Men vet inte om jag kommer våga :P hah sa samma sak om tungan, men ska fan göra det..


d flööshiit assow

IGÅÅÅÅR ääh, var jag hemma från skolan hade prov ofan vet jag va vi hade prov på :P sen kom umuut hem till mej. Haha som i film min pappa o farmor kommer hem helt oväntat ^^ satt o snacka sådär om kryssning närm min papi fyller år :P sen var vi ugte.

IDAAAAG var jag också hemma, palla inte gå till skolan :P. Åkte in till stan vid 2 för att möta Miichelia, vi gick runt & sådär. AHHAAH hon satt dig i fågelskit två gånger ja dog :O o hon spillde kaffe på sig :P sedan kom orre, d va flööshit assow. <3

det hjälper inte..




Voy caminando con mi botella
y la cerveza me esta pegando y
no sé donde voy
. Siempre me cuelgo
en cada esquina, siempre pienso en ella
la que me pone de la cabeza
Yo tomo vino y cerveza para olvidarme
de ella, tomo y me pongo loco
loco de la cabeza

mööh

vet inte vad jag ska skriva fan :P men har mycket att göra har inte så mycket tid med datorn faktiskt.. kommer skriva period-vis tror jag.. har mest var ute med kompisar,Umut & vart hos pappa.
Allt kommer när det kommer (:


chilenare e också håriga HAHA


Skulle ja inte va jävligt Sezy som man?





tider











Saknar oss ..

mat-tant

aah har vart så dålig på att skriva, har haft annat bättre för mig faktiskt. =P ska börja nu igen haha, men nu i vekcan står jag ju som mat-tant i skolan. Det är faktiskt roligt får väldigt myckte beröm ;D står me Tyare som tur HÖH!
Ajaaa kommer igång när jag kommer igång =b <3















Har även vart med Karen <3 hon i vit mössa



SEEEEG

Är helt seg när det gäller data, känner inte behov at det längre faktiskt :P är mest ute och umgås me pappa & farmor <3

Lördags; Åkte iväg till Hallunda, för min mormor fyllde år =) , fikade & allt där med släktingar. Vid sju tiden gick jag till Hanna. Vi mötte Ali & Bashar, åkte med bil med värsta musiken. HÄÄÄRLIIGT alltså, påminnde om Spanien ;( Senare kom också Min broder Bella :D<3 & Fia (; vi hände lite i fittja tills klockan var tolv ungefär.
Mötte också Umut den kvällen och var hemma vid två tiden^^ <2

ööh nej nu står min hjärna helt stilla, haha kommer inte ihåg vad jag gjorde i söndags :P
Igår efter skolan åkte iaf ja o Tyare in till stan, två klänningar säger ja ba ;P. sedan MC & så var vi på väg hem, Axelsberg när vi kom på att hon hade glömt att köpa en sak. Vi åkte tillbaka till stan vid sex, och mötte Alex & Patrik där ( hennes bror & låtsas bror) haha hade det jäävligt roligt på t-bana alltså, nöp Alex i hakan hela tiden haha pröva man kan inte säga något än sluta inte ens röra sig :P. Mötte även Ali på t-bana vi gick sama väg hem i Fittja (:

Idag slutade vi vid elva, Jag, Tyare &Jessica blev klar med vår uppgift som vi ska jobba med när våra läarare nu är i Italien. Så vi är alltså lediga imorgon och på Fredag, YEAAH =D
Ska in till Hötorget imorgon med pappa o farmor, till chilensk affär köpa godsaker höh (a) och även träffa några släktingar. Senare ska jag också träffa Karen :) <3 det var länge sedan vi ska typ fika eller så. Senare mot kvällen ska jag vara med Bella & eventuellt Natta <3


efter kaoset mellan sumo & mig (:

mitt hår va fucked upp alltså..

baaaaby (: <3

jag enligt min syrra ;P




hoho min perfekta bild av Tyare






DESNUDATE - FAVORIIIIT !

3 okt

Gick hem till älskliingen igår vid nio tiden en snabbis, vi var ute kicka en eller två (a). Gick hem till honom igen och kollade på film, familjen är värre & hade det myysiiigt. Älskar diig!
runt 11 tiden gick vi ut vi snackade me Natta i tel <3 vid tolv tiden kom jag hem & kollade på Spider man 3 med papii =D vi gjorde mat runt halv tre tiden vi var hungriiga :P sedan gick jag och la mig (= skriver mer sen ska iväg till Halluinda nu (:


asssåå ÅÅÅÅH

allt man hade planerat idag blir tydligen inställt, Valeria skulle lägga in pengar på mitt konto o då såå funkar inte bankomaterna, hade tänkt åka till stan själv men neeeeeej.
& min farmor frågar mig hela tiden varför jag ser så ledsen o sur ut. Callate por favor abuela .. <3

dåå blir det väl en fucking tråkig hemmakväll.. vill att mina kusiner kommer hit vill snacka med dom , det var länge sen..

 

2-3 okt. skjut mig.

Var i skolan som vanlig. Det tar typ 25 minuter för mig att äta riktig, sengångare alltså.
Efter skolan var jag ute med Umut en stund.. vid åtta tiden åkte jag till Hallunda för att träffa Bella <3 vi snackde om allt möjligt.

vaknade upp i dagen och hade så ont i magen så orkade inte gå till skolan, skulle åkt till stan meed Bella men hon har tyvär blivit sjuk..
Skulle vara med Umut senare också men får se hur det blir med det, ida är det 9 månader också..

att folk ens orkar lägga sig i mitt liv & skapa en historia som inte ens är sann, & du som står mig närmast hjärtat tror på personer du inte ens känner istället för att lita på mig, men såklart två mot en övervinner ju..


<3

Tyare äter med servett HAHA dog av garv, kärring <3


Hassan när han pröva mitt löshår, jävla indian :]


tjockisen & me pappa på bio <3

amor vrf så ledsen <3

primoo som liten! <3

no comments

syster som smal


kyckling-tjuv / 1 oktober

igår vare så att jag Tyare & Valeria åkte in till stan för att göra det vi hade planerat, då tänkte vi att vi är ändå i liljeholmen så vi tar ut pengar. Men såklart så hade ingen av oss fått pengar -.- snacka om att alla vi var sura:P men vi åkte iaf in till stan för Tyare skulle till banken.

Idag;
började klockan kvart över tolv enligt mig själv :P sov hos pappa så innan skolan åkte ja till hallunda för att hämta pengar från mamma, och sedan köpa lite saker till pappa(a).
Åkte till skolan, hade två prov. Celler & Svenska , båda två gick bajs :) fick total hjärnsläpp & bara gick därifrån, kan ändå göra omprov. Väntade på Valeria & Zeynel i skolan, vi gick till liljeholmens t-bana o mötte upp Tyare. Vi åkte in till t-centralen & åt min sista köttiga måltid! :P haha donken, vi hade fett kul därinne alltså skojar inte ;)
Efter det gick ja skiit nervöös till saken i hötorget för att göra skiten i tungan, det gick fort men klämman gjorde fan ont inte nålen som gick igenom :P blödde lite, kan fan inte prata nu dom mobba sönder mig :P Tyare ba säg ' cyckel-tjuv' ja ba kycklingtjuv. Och in tunga är fett biffig skojar inte :| haah riktig val tunga alltså fett svullen, gick runt och sög på is :P
Åkte till slussen för att träffa nathalie, snackade ett tag o mötte även Joss där (: .
åkte sedan tillbaka till fittja köpte lite yougurt sådär, sitter här nu helt rastlös :P
Lägger in bilder senare eftersom jag är hos min pappa och han inte har någon jävla kabel :P
PUSS & KRAM :D  <3

RSS 2.0